StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Горбунов скаржиться на "складний характер" Каті Осадчої

13 вересня 2023, 18:11
У їхньому спільному житті робота тісно переплітається з особистим, і ведучий часом відзначає жорсткість Осадчої.
Катя Осадча, Юрій Горбунов
Катя Осадча зізналася, що Юрій Горбунов вважає її характер складним / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Вчора українська ведуча, модель, журналістка та громадська діячка Катя Осадча відсвяткувала ювілей - 40 років. Вона не стала прислухатися до забобонів про те, що цю дату відзначати не можна, і дала українському журналу Viva! велике інтерв'ю про своє життя.

Осадча багато розповіла про себе. Вона не оминула увагою і важливу частину свого життя - журналістику і роботу ведучої. Багато хто відзначає, що за нею закріпилося амплуа досить жорсткої, непохитної людини, здатної перти напролом.

Інтерв'юеру стало цікаво, наскільки професійна діяльність відбилася на характері Каті в повсякденному житті. Ведуча зазначила, що деякі риси у неї, безумовно проскакують і вдома. І трапляється це, ймовірно, частіше, ніж вона сама помічає, адже її чоловік, ведучий Юрій Горбунов, каже їй, що у неї важкий характер.

відео дня

"Чи легко мені бути жорсткою? У роботі, на телебаченні, в інтерв'ю – так. У мене є мета, є те, чого я хочу, є жанр і робота, яку я роблю. Це не значить, що вдома я така ж безапеляційна, як у своїх інтерв'ю. Але, звичайно, професія накладає певний відбиток і на мій характер... Усе ж таки "Світське життя" я вела 17 років, тому так, у роботі мені легко бути жорсткою. Удома – ні. Хоча Юра часто каже, що в мене складний характер", - розповіла Катя Осадча.

Раніше Юрій Горбунов відверто розповів про спілкування з колишнім чоловіком Осадчої, депутатом і бізнесменом Олегом Поліщуком. Ведучий зазначив, що вони іноді стикаються в повсякденному житті.

Також Катя Осадча жорстко пройшлася по зрадницям Ані Лорак і Оксані Байрак. Ведуча підкреслила, що цензурних слів для обох у неї вже не вистачає.

Інші новини про Катю Осадчу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти