StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Юрій Горбунов емоційно висловився про хейтерів: "Хочеться побажати всім!"

14 листопада 2023, 22:39
1062
Чоловік Каті Осадчої задумався про деструктивну природу ненависті, яку людина вихлюпує на інших.
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов висловився про хейт та його наслідки / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Популярний український ведучий і продюсер Юрій Горбунов влітку опинився в центрі скандалу через питання держфінансування виробництва серіалів в умовах повномасштабної війни. З часом пристрасті навколо цієї ситуації вщухли, але на піку конфлікту на шоумена вилилося дуже багато хейту і з боку простих українців, і з боку колег.

Горбунов намагався триматися з гідністю. Але нещодавно він натрапив на документальний серіал, який, ймовірно, наштовхнув його на те, щоб провести паралелі з власним життям.

Так, переглядаючи серіал про життя Девіда Бекхема і скандали навколо його особистості, ведучий захопився тим, з яким безтурботним спокоєм футболіст реагує на недоброзичливців. Це надихнуло Горбунова на роздуми, якими він поділився на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Шоумен прийшов до висновку, що хейт сам по собі не має раціонального зерна, а також висловив надію, що одного разу в нашій країні, в цілому світі і в ньому самому перестане спрацьовувати механізм, який змушує людей відчувати неприязнь до тих, хто виглядає, думає або говорить інакше.

"Зараз усі бачимо, як дуже часто зароджується хейт заради хейту. В цьому процесі немає конструктиву, лише поливання брудом. Кожен має повну свободу висловити свою думку або сказати про своє ставлення, але робімо це з повагою! Ми різні, отже завжди буде те, що нам подобається, і кардинально навпаки. Це і робить наше суспільство різноманітним. І демократичним! Хочеться побажати всім не сприймати все занадто серйозно і додати самоіронії у своє життя. Собі бажаю також!" - пише Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов висловився про хейт та його наслідки / instagram.com/gorbunovyuriy

Раніше Міс Україна Всесвіт-2023 Ангеліна Усанова розповіла, як хотіла вчинити самогубство через нещасливе кохання - її чоловік зрадив їй з її ж подругою.

Також українська співачка Гайтана, яка давно зникла з української сцени, обрадувала шанувальників новою заявою. Фанати артистки заінтриговані її обіцянкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти