StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Горбунов відмовився від державного фінансування на виробництво серіалу

25 липня 2023, 18:35
Разом з тим, продюсер повідомив, що робота над проєктом не припиняється і для його реалізації будуть знайдені інші можливості.
Юрій Горбунов
Юрий Горбунов / скриншот

Протягом останніх кількох днів у суспільстві розгорілась дискусія з приводу актуальності фінансування державою кіносеріального виробництва та тематичного конкурсу, результати якого були оголошені нещодавно. Одним із переможців цього конкурсу стала компанія "Прототип Продакшн", керівником якої є продюсер та телеведучий Юрій Горбунов. Зокрема, проєкт під робочою назвою "Смт. Інгулець" мав отримати фінансування на виробництво.

Сьогодні, 25 липня, на своїх офіційних сторінках у соцмережах Юрій Горбунов опублікував відеозвернення, в якому зазначив, що з огляду на суспільний резонанс, він з командою "Прототип Продакшн" вирішили відмовитися від державної підтримки на виробництво серіалу.

"З огляду на суспільну дискусію останніх днів, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою "Смт. Інгулець". Хочу наголосити, що жодної гривні нами отримано не було", - зазначив Горбунов.

відео дня

Разом з тим, продюсер повідомив, що робота над проєктом не припиняється і для його реалізації будуть знайдені інші можливості.

"Я, як продюсер, вірю в сюжет серіалу, в історію героїв проєкту. Саме тому я і наша команда надалі буде шукати інші можливості для виробництва і забпезпечувати команду робочими місцями. І коли проєкт вийде на екрани, ви зрозумієте, що жодного Поворознюка там бути не могло і не буде, це історія про звичайних українців, які ніколи не тримали в руках зброю, проте в складний для країни час стали спражніми героями", - йдеться у зверненні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти