StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одна темрява: Міс Україна Всесвіт розповіла, як хотіла накласти на себе руки через зраду чоловіка і подруги

14 листопада 2023, 11:09
741
Ангеліна Усанова розповіла про важку ситуацію, коли її зрадили найближчі люди.
Україна представила національний костюм на
Ангеліна Усанова представить цього року Україну на конкурсі Міс Всесвіт / Колаж Главред, фото Instagram/usanova.life, прес-служба конкурсу

Ангеліна Усанова, яка цього року представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" розповіла про особисту драму, яка трапилася в її житті і мало не призвела до суїциду.

Про це селебріті розповіла в інтерв'ю KP.ua.

За її словами, вона була заміжня, але чоловік зрадив їй з подругою.

відео дня

"Я була заміжня. Так вийшло, що я приїхала до Києва під час пандемії, і в той час закривалися кордони. А моя найкраща подруга залишилася в тому місті, де я жила, і почала зустрічатися з моїм чоловіком. Зрештою вони одружилися. Мене, так би мовити, вигнали з дому. Я залишилася без дому, кращої подруги і чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і мені допомагати. Це була дуже важка ситуація", - розповідає вона.

За словами Усанової, це був дуже критичний момент у житті. "Моя самооцінка була просто розбита. Важка тема ... в такий період ти відчуваєш себе нікчемною, нікому не потрібною, бездарною. Це був дуже жахливий час. Одна темрява", - ділиться вона.

Міс Україна Всесвіт розповідає, що вона працювала з психологом. "Але найголовніше, мабуть, мені допомогло-це музика. Я почала співати про те, що у мене болить. І замість того, щоб тримати біль в собі, я почала її виписувати в Тексти, виспівувати. Любов до музики мене і врятувала", - додає вона.

Відзначимо, раніше Ангеліна Усанова прокоментувала свої стосунки з росіянкою Маргаритою Голубєвой. Таке питання виникло у підписників Ангеліни через те, що українка сиділа поруч з росіянкою під час одного з банкетів на "Міс Всесвіт".

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

Вас також може зантересовать:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти