StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яскравий образ у стилі "Світського життя": Осадча показала рідкісне дитяче фото

17 січня 2024, 23:37
Катя Осадча шукала власний стиль навіть будучи зовсім маленькою дівчинкою.
Катя Осадча
Катя Осадча в дитинстві - ведуча показала незвичайний образ / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча модою цікавилася з дитинства і з задоволенням приміряла епатажні образи. Щоправда, коли вона була маленькою, їх доводилося створювати самостійно, а не за допомогою цілої команди стилістів.

Так нещодавно у своєму блозі в Instagram ведуча на прохання підписників ділилася найяскравішими спогадами з дитинства. "Літо і поїздки на базу відпочинку на Десні, стиглі шовковиці з дерева, крик ластівок перед дощем, ковзанка на озері... Можу довго перераховувати", - пише Осадча.

Історію свого дитинства вона виклала разом з фото, на якому маленька Катя позує біля новорічної ялинки. Модельні задатки в дівчинці було видно вже тоді - по впевненій позі і чарівній усмішці.

відео дня

Судячи з кольору сукенки, на святі ведуча була лисичкою або білочкою. Але головною деталлю її образу була зачіска. Як зізналася сама Осадча, стрижка на ній власного твору - незадовго до свята дівчинка самостійно обрізала чубок.

Катя Осадча
Катя Осадча в дитинстві - ведуча показала незвичайний образ / instagram.com/kosadcha

Раніше українська блогерка Даша Квіткова зізналася, з ким мріє піти на побачення. Вона розповіла, що її фаворит її не помічає, хоч вона і заграє з ним в соціальних мережах.

Також українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про свої пластичні операції, в яких хейтери постійно намагаються її викрити. Вона розкрила подробиці цілих трьох процедур.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти