StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нарешті зізналася: Леся Нікітюк розповіла про свої пластичні операції

16 січня 2024, 19:19
Популярна ведуча в подробицях зізналася, як "прокачувала" себе.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла про нові зміни в собі / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк часто піддається нападкам критиків через зовнішність. Шоувумен часто приписують різні пластичні операції, мовляв вона не може так добре виглядати тільки за допомогою ретельного догляду над собою.

Б'юті-секрети Леся розкривати не поспішає, а ось посміятися над собою вона завжди рада. Особливо, коли життєві обставини підкидають їй чудовий привід.

На якийсь час Нікітюк, яка дуже активно веде свій блог в Instagram, зникла з інформаційного простору. Про ведучу стали ходити чутки, що вона нібито знову лягла під ніж хірурга.

відео дня

У сторіс Леся Іванівна здогад хейтерів підтвердила, і докладно описала не одну, а цілих три "пластичних операції", через які довго була відсутня. "Друзі, причина моєї відсутності в інстаграмі скоро буде вирішена. Просто робила декілька "пластичних операцій"... Все, як завжди", - написала Нікітюк.

Виявилося, що ведуча вирішила просто відпочити від соціальних мереж, і приділити час відпочинку та саморозвитку. Її першою "операцією" стало надбання корисної звички - читання книг. Друга полягала в тому, щоб зменшити фінансовий витрати. Третьою Нікітюк збільшувала свою самооцінку. "Пластична операція" №3: збільшення своєї самооцінки. Я красива, я розумна, я струнка, все в житті складається найкращим чином для мене. Повторюйте мантру цю кожного дня, 3 рази перед дзеркалом (тільки про себе, а не про мене)", - рекомендує Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла про нові зміни в собі / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше українську співачку і музичного продюсера Наталію Могилевську захейтили за піар на прийомних дітях. Артистка, яка приховувала материнство цілих два роки, категорично поставила на місце кривдників.

Також стало відомо, що Аліна Гросу отримала серйозну травму на зйомках. На майданчику, де готувався новий кліп співачки, з нею стався нещасний випадок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти