StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я за Україну": що відомо про американку, яка завоювала титул Міс Всесвіт

15 січня 2023, 14:42оновлено 17 січня 2023, 10:27
Міс Всесвіт в цьому році вражала глядачів костюмами і проханнями виключити терористичну державу Росію з конкурсу.
Р'бонні Габріель
Р'бонні Габріель / Instagram

У США завершився 71-й конкурс "Міс Всесвіт". Незважаючи на те, що терористичній Росії було дозволено вийти на сцену, і на неймовірний костюм України, переможницею і новою володаркою корони стала учасниця з США Р'бонні Габріел.

Вона обійшла інших 83 учасниць з різних країн. У фінал разом з американкою вийшли також учасниці з Венесуели, Пуерто-Ріко, Домініканської Республіки і Кюрасао. Звання віце-міс отримала представниця від Венесуели Аманда Дудамель.

'Я за Україну': що відомо про американку, яка завоювала титул Міс Всесвіт
Р'бонні / Instagram

Р'бонні - американка Філіппінського Походження. Вона модель, екологічний модельєр, а також викладає шиття. У старшій школі Р'бонні захоплювалася модою і швидко закохалася в роботу дизайнера.

Вона закінчила Університет Північного Техасу за спеціальністю "дизайн" у 2018 році, а пізніше почала випускати особисту лінію екологічно чистого одягу R'bonney Nola.

'Я за Україну': що відомо про американку, яка завоювала титул Міс Всесвіт
Р'бонні / Instagram

Міс США також згадувала Україну, яка героїчно бореться у жорстокій війні з терористичною Росією. На своїй сторінці в Instagram, вона написала, що вона "за Україну".

'Я за Україну': що відомо про американку, яка завоювала титул Міс Всесвіт

"Я зачарована силою і красою моєї сестри по Всесвіту Вікторії Антоненко. У мене було кілька хвилин, щоб посидіти і поговорити з нею про захист прав людини. Я підтримую її стійкість і надихаюся її серцем. Мені подобається, як Міс Всесвіт дозволила мені спілкуватися з жінками з усього світу", - написала вона.

Нагадаємо, раніше росіянка Анна Линникова намагалася підлізти на фото до учасниці з України Вікторії Апанасенко. Наша конкурсантка вчасно помітила провокацію, яку б явно потім "затягали" по пропагандистським ЗМІ, щоб показати "дружбу" України з Росією, яка знищує мирні міста.

Побачивши наближення терористки, Українка Апанасенко береться за учасницю стоїть поруч з нею, щоб та не поступилася місцем хитрій росіянці.

Зазначимо, також раніше Українка Вікторія Апанасенко, яка цього року представляє Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", підкорила глядачів неймовірним нарядом.

Відео виходу Апанасенко з'явилося на сторінці конкурсу в Instagram.

Костюм України, яка героїчно протистоїть жорстокій військовій агресії Росії, цього року дуже символічна. Вона називається "Воїн світла". Він являє собою біле плаття з механічними крилами. Ці крила розкривалися прямо перед глядачами, створюючи дивовижний і потужний візуальний ефект

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти