StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Я вийшла заміж: Шарліз Терон здивувала заявою

14 березня 2024, 10:11
Ця несподівана новина з'явилася одразу після гумористичного моменту під час церемонії вручення премії "Оскар".
Шарліз Терон мала труднощі з вагою
Шарліз Терон з гумором сприйняла ситуацію / Колаж Главред, фото Instagram/sharlizeafrica

Популярна голлівудська актриса Шарліз Терон шокувала своїх шанувальників несподіваною заявою в Instagram, заявивши: "Я вийшла заміж. Люблю тебе, любий", та додала фотографією, яка змусила підписників гудіти від хвилювання.

Як пише Hello, ця несподівана новина з'явилася відразу після гумористичного моменту під час церемонії вручення премії "Оскар" 2024 року, коли акторка опинилася в центрі комедійної сценки за участю Гільєрмо Родрігеса.

Під час церемонії Гільєрмо, відомий своїм живим і незвичайним гумором, скористався можливістю роздати публіці текілу, заявивши про своє кохання до своєї "прекрасної дружини, Шарліз Терон".

відео дня

Ця заява призвела до грайливого посту 48-річної акторки в Instagram, де вона, схоже, з гумором сприйняла жарт, на превеликий потіх своїх прихильників та послідовників.

Одягнена в елегантну срібну шовкову сукню від Christian Dior, Шарліз була явно здивована ніжним тостом Гільєрмо, але долучилася до загальних веселощів, насолоджуючись чаркою текіли і розділяючи безтурботний момент з оточенням. "Ух ти, - зауважила вона, - я не знала, що ми одружені".

@saulorivoli

El tequila Don Julio se 'robo' la noche en los Premios Oscar 2024, ya que los asistentes a la fiesta más grande del cine, brindaron con este espectacular 'elixir' mexicano. Y es que en la 96a edición de los Premios de la Academia, el comediante Guillermo Rodríguez llevo consigo una botella de Don Julio con la que le 'preparo' un trago al actor Colman Domingo y repartió unas cuantas más entre los asistentes para proponer un brindis

♬ sonido original - Saulorivoli

Нагадаємо, раніше Шарліз Терон більше не зацікавлена в трансформації свого тіла для ролей у кіно. 48-річна володарка Оскара сказала, що її тіло все ще відчуває наслідки коливань ваги протягом багатьох років, коли вона змінювала свою фігуру для певних ролей на екрані.

Раніше також німецька модель, акторка та телеведуча Гайді Клум, якій ось-ось стукне 50 років, поділилася зворушливим фото своїх улюблених жінок із різних поколінь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти