StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я очманів": Кіркорова в церкві змусили драїти підлогу зі шваброю

16 квітня 2023, 19:26
19250
Філіп Кіркоров заявив, що його в церкві змусили вимити всю підлогу, а він був весь розфуфирений.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / t.me/Kirkorov_official

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав криваву війну Путіна в Україні, раптом зізнався, що йому довелося драїти підлогу в церкві.

Він заявив, що має штат прислуги, які стежать за порядком в його будинку, але одного разу з ним стався незвичайний випадок — путіністу довелося мити підлогу в храмі.

Він згадав, як колись з ним трапилася дивовижна історія. Він прийшов в храм помолитися, а в підсумку займався там прибиранням. Артист запевняє, що не злякався брудної роботи і навів чистоту за велінням черниці.

"У мене був такий розбрат в душі, сльози лилися. Я пішов до храму. Там підійшла до мене матінка: "Ми закриваємося вже, бери швабру і драй". Я очманів: зі мною так ніхто не говорив. Я вже був зірка-звездіще. А грязюки наваляли парафіяни ... Я ще не такий розфуфирений, але модненько одягнений досить. Вона каже: "Знімай свою біжутерію і вперед", - заявив Кіркоров росЗМІ.

Кіркоров зазначив, що він видраїв весь храм.

"Я видраїв шваброю весь храм. А через 9 місяців народилася Алла-Вікторія", - сказав він.

Варто відзначити, що Кіркоров вляпався в скандал. Росіяни звинувачували Кіркорова в богохульстві після того, як він під час концертного номера під хіт "Марія Магдалена" влаштував танці на хресті.

Кіркоров на хресті
Кіркоров на хресті / скріншот

Раніше повідомляли, що одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Також повідомлялося, що співачка Саша, яка поїхала з Росії ще 90-х роках, поставила на місце одіозного Філіпа Кіркорова, який останнім часом змінився до невпізнання.

Олександра Антонова (справжнє ім'я артистки) не втрималася від критики на адресу Філіпа Кіркорова, який нещодавно ліг під ніж пластичного хірурга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти