StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я вагітна": Даша Астаф'єва приголомшила зізнанням

13 квітня 2023, 10:23
7480
Українська модель Даша Астаф'єва зробила серйозну заяву, здивувавши своїх фоловерів.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва / Instagram

Українська актриса, телеведуча і модель Даша Астаф'єва ощасливила своїх підписників несподіваним зізнанням.

"Ваша взяла. Я вагітна", - написала зірка на своїй сторінці в Instagram. І тут її фоловери могли б зрадіти, якби не одне "але". Астаф'єва поспішила уточнити, що вагітна вона не дитиною, а горами. "Я вагітна. Але Карпатами. Всьо. І здається, це назавжди!"- написала Астаф'єва.

Далі телезірка розповіла, що саме викликає у неї настільки ніжні почуття.

"Вагітна рибами, яких шукали-шукали, так і не знайшли. Потопили ботики, втратили всі воблери, покололи пальці і тільки! Тільки снилися, та всі величезні. Вагітна псом, якого назвали "Типрийшов", а він насправді Юлік. Їв каші, гуляв по ведмежим стежкам, тікав разом від них, потім співав, дивився "Чупу" на Нетфлікс і навіть трошки плакав, як я", - ділиться Даша.

Вона також зізнається в коханні кожній форелі. "Вагітна всіма форелями. Кожен день по одній. Адже вони тут найсмачніші, приготовані з любов'ю і секретами", - пише актриса.

До списку Астаф'єва ще докладає незабутні подорожі, перевали з питаннями від місцевих, і відповідями, які знають тільки вони самі. "Ще та саламандра, яка вилізла і підтакує. Точно весна. І обов'язково змаганнями на кількість підборіддя. Тут я непереможна", - жартує телезірка.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва знову порадувала своїх фоловерів обтягуючими луками, які ідеально підкреслюють розкішну фігуру селебріті, а також її прекрасні пишні форми.

На цей раз на своїй сторінці в Instagram, Астаф'єва виклала фото, де показала свій новий джинсовий лук. Вона написала, що не могла дочекатися весни. "Кожною клітинкою чекала весну і ось нарешті", - поділилася артистка.

Раніше також дружина хореографа і учасника першого "Холостяка" Макса Чмерковського, який живе в США і брав участь у зйомках проекту "Танці. World Of Dance " Пета Мургатройд, похвалилася своїм вагітним животом.

Крім того, голлівудська актриса Блейк Лавлі, яка нещодавно народила четверту дитину від іншого актора Райана Рейнольдса, показала, як виглядає її тіло після четвертих пологів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти