StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дорослу дочку Тома Круза папараці підловили на пробіжці в шикарній формі

6 червня 2024, 16:20
355
Дівчина має прекрасний вигляд і перебуває у чудовій фізичній формі.
Сурі Круз потрапила в об'єктиви папараці
Сурі Круз потрапила в об'єктиви папараці / Колаж Главред, фото скріншот, Instaram/katieholmes

Сурі Круз, 17-річна дочка Кеті Холмс і Тома Круза, яка рідко з'являється на публічних заходах, потрапила в об'єктив папараці під час пробіжки в Нью-Йорку, в Центральному парку.

Як пише Page Six, у вівторок 18-річна дівчина встала рано вранці, щоб трохи потренуватися, а потім того ж дня зустрілася зі своєю мамою Кеті Холмс, щоб пообідати.

Круз сфотографували, як вона біжить парком у чорних шортах і білій майці, заправленій, виставляючи напоказ свій підтягнутий живіт.

відео дня

Хто така Сурі Круз

Сурі Круз - американська знаменитість, дочка американських акторів Кеті Холмс і Тома Круза. Том Круз і Кеті Холмс були щасливі разом кілька років тому. Однак його стосунки з Кеті та його донькою Сурі закінчилися, коли пара розлучилася. Шлюб тривав лише шість років. Том Круз не спілкується зі своєю дочкою.

Пізніше того ж вечора Круз змінила спортивний одяг на струмливий білий сарафан, прямуючи на вечерю в Сохо зі своєю мамою і бабусею Кетлін А. Стотерс-Голмс.

Фото Сурі Круз можна подивитися тут

Акторка-початківець одягла високі коричневі черевики і взяла синю велику сумку дорогою до ресторану Sant Ambroeus, де зустрілася з главами сім'ї.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Том Круз закрутив новий роман із донькою екс-депутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою і вже познайомився з її дітьми від шлюбу з російським олігархом.

раніше стало відомо про те, що Том Круз витратить на свій новий фільм у космосі 200 мільйонів доларів США. Про зйомки стрічки на МКС актор говорив ще три роки тому.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти