StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Москві на концерті відомого співака розлючений росіянин влаштував стрілянину

19 лютого 2023, 18:53
5522
У розпал концерту репера один з гостей раптово дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь.
Репер Мот
Репер Мот / соцмережі

У Москві концерт російського співака Мота, який до слова підтримав війну в Україні і навіть незважаючи на те, що його дружина з України, закінчився провалом.

Як повідомляють росЗМІ, на виступі репера відкрили стрілянину з пістолета.

"Спочатку все йшло гладко, шанувальники насолоджувалися виступом, поки компанія невідомих не спробувала пройти до репера на сцену. Охорона їх не пропустила, гостям це не сподобалося — так і почався конфлікт", - йдеться в повідомленні.

Поліцію викликав співробітник охорони бару. Він же пояснив, що відбувається.

"У розпал концерту один з гостей раптово дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь. Всі відбулися переляком - ніхто не постраждав. Але, коли поліція оперативно прибула на місце події, скандальний гість вже встиг сховатися", - заявили ЗМІ.

Під час виступу відпочивала компанія з семи чоловік. Один з них був з особистим охоронцем. Коли гості спробували пройти до Мота на сцену, охорона закладу не пропустила їх. Далі пішли гучні обурення, і сек'юріті були змушені вивести бешкетників з бару. Ті не заспокоїлися, і від слів вирішили перейти до справи.

"Гість, який був з особистим охоронцем, забрав у нього травматичний пістолет, а при спробі інших забрати у нього зброю зробив постріл в землю. На щастя, Охоронцю вдалося забрати пістолет у свого боса, і продовження інциденту не відбулося. Шанувальника Мота завантажили в машину і він поїхали в невідомому напрямку", - повідомляють очевидці.

Звичайно в Росії шанувальника вже добу розшукують.

Нагадаємо, російський актор Артур Смольянінов, який ще минулого року публічно виступив проти військового вторгнення РФ в Україну, заявив про готовність вступити до лав ЗСУ.

Також повідомлялося, що Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти