"Вийшла і мене б уже добили": що сталося з Оксаною Білозір - деталі

11 жовтня 2024, 08:48
242
Оксана Білозір боїться розголошувати важливу інформацію.
Оксана Білозір
Оксана Білозір розповіла про своє отруєння / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir/

Українська відома співачка Оксана Білозір, яка раніше була міністром культури України, розповіла про своє отруєння.

Як зазначила артистка в інтерв'ю Еммі Антонюк, отруєння сталося 19 років тому. Журналістка запитала у співачки, хто ж її отруїв отрутою класу "Новачок" і навіщо, але Білозір не зізналася.

"Та ти що, я вже відразу тобі сказала. Якби я тобі це сказала, я б вийшла і мене б уже добили. Це речі, про які не можна говорити: хто зробив, що зробив", - відповіла співачка.

Також артистка зазначила, що її отруїли, бо вона "очолювала певну позицію", відстоюючи "єдиний культурний простір для України".

"Про що це говорить? Що російський культурний простір має відступити на свою територію. Думаю, далі продовжувати вже не потрібно", - розповіла Білозір.

Дивіться відео інтерв'ю Оксани Білозір:

Хто така Оксана Білозір?

Оксана Білозір - українська співачка і політичний діяч. Народна артистка України (1994). Міністр культури і мистецтв України (лютий 2005 року - травень 2005 року), міністр культури і туризму України (травень 2005 року - вересень 2005 року). Народний депутат України IV, V, VI, VIII скликань, повідомляє Вікіпедія.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, вперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти