StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Титаніка" вперше публічно висловилася про Україну

19 вересня 2024, 20:16
286
Кейт Вінслет поділилася роздумами, в яких український опір агресору посів особливе місце.
Кейт Вінслет
Кейт Вінслет новини - Кейт Вінслет висловила повагу до України за сміливість / колаж: Главред, фото: imdb.com

На третьому році повномасштабної війни в Україні у світі практично не залишилося публічних особистостей, які б не висловили свою думку з цього приводу. Британська акторка Кейт Вінслет весь цей час мовчала і публічних заяв не робила.

Утім, це, як виявилося, не є ознакою того, що їй байдуже до українських трагедій. Ба більше: Вінслет вважає Україну синонімом сміливості.

Про це стало відомо після інтерв'ю акторки для журналу Time. Кейт Вінслет завжди була проти ретуші, і дотримується цього переконання досить суворо. Так на зйомках фільму "Лі", прем'єра якого відбулася у вересні минулого року, 48-річній артистці довелося зніматися в одній зі сцен топлес. На знімальному майданчику їй стали давати рекомендації про те, як виглядати в цей момент привабливіше - сісти прямо, втягнути живіт тощо. Кейт різко обірвала порадників і зазначила, що всі й так знають, який вона має вигляд, тому немає приводу займатися цим окозамилюванням.

відео дня

Багато хто оцінив цей її вчинок і відстоювання концепції "без ретуші" загалом дуже сміливими. З цим твердженням Кейт Вінслет незгодна.

"Це - не сміливість. Я не колишній керівник пошти, який бореться за справедливість. І я не в Україні. Я виконую роботу, яка для мене важлива", - твердо підкреслила вона.

Хто така Кейт Вінслет?

Кейт Вінслет - англійська акторка кіно, театру, телебачення і дубляжу. Володарка трьох премій BAFTA (1996, 2009, 2016), чотирьох Премій Гільдії кіноакторів США (1996, 2009, 2012, 2022), п'яти "Золотих глобусів" (2009 - двічі, 2012, 2016, 2022), двох "Еммі" (2011, 2021) і одного "Оскара" (2009). Найвідоміші роботи: "Розум і почуття", "Титанік", "Вічне сяйво чистого розуму", "Відпочинок за обміном", "Читець", "Кравчиня", "Мейр з Істтауна" та ін.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що легендарний музикант Джон Бон Джові врятував жінку від самогубства. Музикант помітив жінку на мосту, та відрадив її не робити фатальну помилку.

Також знаменита британська світська левиця, модель і дизайнер Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі, яка змінила її життя на зорі кар'єри.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти