"Настільки впливає на позицію Путіна": український співак розкрив правду про Пугачову і Галкіна

10 жовтня 2024, 08:32
503
Тарас Тополя зазначив, що не стежить за всіма висловлюваннями Пугачової та Галкіна.
Алла Пугачова, Максим Галкін, Тарас Тополя
Тарас Тополя нейтрально ставиться до Пугачової і Галкіна/ колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/, instagram.com/tarastopolia/

Український співак і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловив свою думку щодо російських артистів - Максима Галкіна та Алли Пугачової, які публічно засуджують терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхали з країни-окупанта.

В інтерв'ю для OBOZ.UA Тополя зазначив, що байдуже ставиться до таких російських артистів.

"Я ставлюся до них байдуже, прозоро. Якби Галкін, наприклад, заявив, що йде в президенти, і серйозно б націлився на крісло глави Росії, тоді б я почав до нього якось ставитися, коментувати. А поки що його позиція приблизно настільки впливає на, скажімо, позицію Путіна і на діяльність цієї військової машини, як помах крил метелика", - заявив Тарас.

відео дня

А також співак зауважив, що вона в Україні розпочалася ще 2014 року, а тоді Галкін і Пугачова все ж таки підтримували диктатора Путіна.

"Якось паралельно. Вони з Пугачовою нібито підтримують Україну і все. Знову ж таки, де вони були у 2014 році, у 2015-му? І на цьому спасибі", - сказав Тополя.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто такий Тарас Тополя?

Тарас Тополя - український співак, соліст і лідер поп-рок-гурту Антитіла, з яким випустив 7 альбомів. У лютому 2022 року записався в ТРО, служив у ЗСУ як парамедик протягом 7 місяців.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти