StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обрав не ту дорогу, став зрадником": батько Олександра Ревви облив помиями сина

17 лютого 2023, 15:07
Батько-путініст артиста скаржиться на те, що син не спілкується з ним вже кілька років. До речі, він його кинув ще маленьким.
Олександр Ревва
Олександр Ревва / скріншот YouTube

Батько гумориста і уродженця Донецька Олександра Ревви, з яким його син не спілкується вже кілька років, назвав його зрадником.

За інформацією Стархіт, батько артиста Володимир упевнений, що його син вибрав не ту дорогу і "став справжнісіньким зрадником".

"У нас Лепс був, інші артисти приїжджали, виступали, ніхто не побоявся, а він жодного разу! Це ж неправильно. Ось ви зараз про нього пишете, говорите — це будь-якому артистові тільки в плюс. А зробіть навпаки: не треба про нього взагалі писати і говорити. Він на Україну їздив, а рідну землю забув", — підсумував чоловік, маючи на увазі, що Донеччина - це Росія.

Він також розповів журналістам, що кинув Ревву, ще коли той був дитиною. "Ми вже два або три роки не розмовляли. Я йому не намагався і не намагаюся телефонувати. А навіщо? Ну не хоче він спілкуватися. Мене на НТВ звали, кажуть що Олександр зараз в Москві — я навіть не знав, що він повернувся в Росію — пропонували організувати зустріч, але я не погодився. Не треба цього", - каже путініст.

Нагадаємо, раніше мати гумориста і уродженця Донецька Олександра Ревви, яка не так давно запевняла, що "Росія переможе" раптом стала нарікати на те, що її син не спілкується з нею. За її словами, Ревва не заїжджає до неї в гості, навіть коли буває в місті Сочі, де живе зрадниця і мати шоумена.

Вона також додає, що змушена приїжджати до сина в готелі, в яких він зупиняється і дзвонить йому в номер, щоб побачитися.

"Я приїхала на концерт, на який він не запрошував, з шоколадкою вийшла до дитини, обняла її. Все зроблено, щоб я не бачила ні дітей, ні онуків. Синові подобається бути підкаблучником, так що нехай", — висловилася мама зірки Comedy club.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти