StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Другий день народження": Фронтмен O. Torvald і воїн Женя Галич мало не загинув у страшній ДТП

20 серпня 2023, 14:35оновлено 21 серпня 2023, 11:00
Лідер групи O. Torvald, боєць 135-го окремого батальйону територіальної оборони Женя Галич ледь не загинув під час аварії
Галич
Женя Галич, на щастя, в аварії не постраждав / Колаж фото УНІАН та Instagram

Лідер популярного українського рок-гурту O. Torvald, а нині боєць 135-го окремого батальйону тероборони Женя Галич ледь не загинув під час дорожньо-транспортної пригоди. Фото з'явилися в його Instagram.

Музикант не розкрив деталей ДТП, але показав понівечений автомобіль з погнутим дахом і розбитим лобовим склом.

Співак назвав те, що він в автоаварії не постраждав, "своїм другим днем народження". І заявив - життя дало їм шанс, а, значить, він і його побратими ще потрібні Батьківщині.

відео дня

"Сьогодні у мене і моїх побратимів другий день народження. Дякую Ангелу-Охоронцю. Життя дало нам ще один шанс. Значить, ми тут потрібні. Поборемося", - написав Галич.

Галич, ДТП
Галич, ДТП

Нагадаємо, раніше соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя, який практично відразу після повноцінного російського вторгнення в Україну вступив в ТРО, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збір речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося в 20 хвилинах від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при попаданні", – розповів співак.

Пізніше Тополя досить жорстко висловився про артистів, які вперто не помічали російської агресії в нашій країні з 2014 року і почали називати речі своїми іменами, лише коли від російського вторгнення постраждали вони самі або їхні родини.

"Зараз спостерігаємо велику кількість лицемірства, пристосуванства артистів, які раніше паслися в Російській Федерації. У кращому випадку вони обманювали себе, що це нормально. А в гіршому-прекрасно розуміли, що Росія вже напала в 2014-му, вже окупувала Крим. Вони закривали на це очі, бо мали свої мотиви – фінансові, ідеологічні", – зазначив співак.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти