StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Небажання розуміти, що в країні війна": Женя Галич розповів, що його обурило в тилу

7 серпня 2023, 17:43
1128
Соліст популярної рок-групи O. Torvald Женя Галич зізнався, що його найбільше здивувало, коли він повернувся з фронту в тил.
Галич
Женя Галич нещодавно приїзжав з фронту в тил / колаж Главред, фото УНІАН

Лідер рок-гурту O. Torvald та відомий український співак (нині ‒ боєць ЗСУ) Женя Галич відверто зізнався, що його здивувало в тилу після тимчасового повернення з фронту.

"Здивувало небажання деяких людей миритися з тим, що в країні йде війна. Небажання розуміти, що в країні йде війна. Бажання забути, про те, що в Україні йде війна, і займатися своїми справами, прикриваючи це "економічним фронтом", ще якимось фронтом. Здивувало хамство людей один до одного, агресія один до одного", — емоційно сказав він.

Також Галич обурено сказав, що, на його думку, українці в тилу стали більш агресивними і хамовитими. Співак також зазначив, що кожен обов'язково повинен навчатися військовій справі. За словами Галича, з такою сусідньою країною потрібно бути готовим до чого-небудь.

відео дня

"Студент, робітник, працівник, військовий – завжди потрібно тепер проходити підготовку. Це може бути тактична медицина, стрілянина, фізична підготовка. Готуватися потрібно тепер завжди, тому що з таким [божевільним – неценз. сусідом, всі повинні бути готові", - зазначив Галич.

Нагадаємо, раніше соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя, який практично відразу після повноцінного російського вторгнення в Україну вступив в ТРО, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збір речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося в 20 хвилинах від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при попаданні", – розповів співак.

Пізніше Тополя досить жорстко висловився про артистів, які вперто не помічали російської агресії в нашій країні з 2014 року і почали називати речі своїми іменами, лише коли від російського вторгнення постраждали вони самі або їхні родини.

"Зараз спостерігаємо велику кількість лицемірства, пристосуванства артистів, які раніше паслися в Російській Федерації. У кращому випадку вони обманювали себе, що це нормально. А в гіршому - прекрасно розуміли, що Росія вже напала в 2014-му, вже окупувала Крим. Вони закривали на це очі, бо мали свої мотиви – фінансові, ідеологічні", – зазначив співак.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти