StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальні подробці: чому колишня наречена принца Гаррі кинула його і відмовилася народжувати

24 жовтня 2022, 00:04
Як виявилося, дівчину принца Гаррі бентежило, що молода мама Кейт Міддлтон разом з новонародженим постійно перебували під пильною увагою публіки.
Принц Гаррі, Кейт Міддлтон
Принц Гаррі, Кейт Міддлтон / Instagram

Серйозних стосунків принца Гаррі з британською артисткою Крессидою Боніс не судилося закінчитися шлюбом та народженням дітей.

Як пишуть британські ЗМІ, парі завадила дружина старшого брата Кейт Міддлтон.

Біограф Роберт Лейсі повідомив, що британська зірка Крессід Боніс не знаходила собі місця, коли бачила принцесу Уельську з її сином Джорджем.

Дівчину бентежило, що молода мама разом з новонародженим постійно перебували під пильною увагою публіки.

Екс-дівчину сина Чарльза III "добив" тур Кембриджських в 2014 році. Тоді телебачення не давало проходу королівському подружжю і їх синові, і Боніс твердо вирішила не пов'язувати своє життя з троном.

"Вона сказала принцу Гаррі, що не хоче опинитися в такій же ситуації, коли її дитині буде всього вісім місяців", - передає слова біографа Роберта Лейсі Marie Claire.

Раніше писали, що "таємний син" короля Чарльза III і королеви Камілли, австралієць Саймон Чарльз Доранте-Дей, назвав себе наслідним принцом Британії, тому хоче отримати титул Вільяма-принц Уельський.

Також зірковий екстрасенс Макс Гордєєв зробив прогноз, скільки триватиме правління короля Чарльза III, найстарішого монарха Європи, на британському престолі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти