StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Всього два роки різниці: режисер-воїн Сеітаблаєв познайомив дочку зі своєю нареченою

11 грудня 2023, 21:06
1036
Український режисер, актор і воїн ЗСУ Ахтем Сеітаблаєв познайомив старшу дочку зі своєю новою обраницею - Мар'яною Боцвинюк.
Сеітаблаєв, наречена
Ахтем Сеітаблаєв познайомив старшу дочку з нареченою Мар'яною / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв (зараз він несе службу в лавах української армії) познайомив старшу дочку Назли зі своєю новою нареченою ‒ Мар'яною Боцвинюк. Про це він розповів в інтерв'ю програмі ЖВЛ.

Раніше наречена режисера працювала в консульському відділі посольства України в Білорусі. До визнання Сеітаблаєв тримав стосунки з коханою в секреті. Згодом актор познайомив старшу дочку з нареченою. Він пояснив це тим, що ставить себе на місце будь-якого батька і вважає це ознакою серйозних намірів на шлюб і сім'ю.

Сеітаблаєв, наречена
Ахтем Сеітаблаєв зі старшою дочкою / Instagram

Всього у режисера-воїна четверо дітей від попередніх шлюбів - 28-річна дочка Назли (яка всього на 2 роки молодша за його наречену), двоє синів, одного з яких звуть Селім і який залишився в тимчасово окупованому Криму, і дочка Софія.

відео дня

Нагадаємо, раніше український режисер Олег Сенцов, який захищає країну від російського вторгнення, заявив, що "битва за Донбас добігає кінця, принаймні, її активна фаза".

До того стрімінгова платформа Netflix у лютому викупила права на показ кримінальної драми українського режисера Олега Сенцова" Носоріг " і випустила його у травні 2022 року.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти