StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вигнав коханку з дому і привів нову даму: путініст Кіркоров злетів з котушок

11 квітня 2024, 11:50
91-річний путініст Бедрос Кіркоров не перестає дивувати своїм бурхливим особистим життям, він знову розлучився зі своєю черговою пасією.
Філіп Кіркоров, Бедрос Кіркоров
Бедрос Кіркоров розлучився з обраницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

Батько російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує російських окупантів, Бедрос Кіркоров минулого року розлучився зі своєю дружиною Людмилою. За словами Бедроса, дружина приділяла йому занадто мало часу.

А незабаром Філіп Кіркоров представив нову пасію батька - 43-річну блондинку Олесю. Спочатку вона була помічницею Бедроса, а потім уже стала коханою.

"У залі мій тато, людина, яка дала мені життя, дала мені прізвище і яка сьогодні у свої майже 91 зі своєю молодою обраницею сидить і аплодує мені. Ось із кого треба брати приклад!" - сказав путініст Кіркоров.

відео дня

РосЗМІ повідомили, що Бедрос нещодавно вигнав Олесю зі свого будинку, вважаючи, що вона хотіла від нього тільки майно, і не захотів із нею продовжувати стосунки. Але довго путініст не був самотнім і знайшов заміну блондинці.

"За ним доглядає дуже хороша жінка. Вони познайомилися, ще коли Бедрос жив з Олесею. Дама ця займається благодійною діяльністю, працює у відомому фонді. Коли Олеся пішла, нова подруга швидко її замінила. Мовляв, Бедрос не зможе жити сам, йому потрібна цілодобова допомога. Нова пасія Кіркорова-старшого теж набагато його молодша, їй 57 років. І родовід у неї непоганий: вона племінниця легендарного льотчика Олексія Маресьєва. Жінка дуже турботлива, стежить за його здоров'ям, супроводжує його на медичних обстеженнях. У свої 91 батько Філіпа світиться від щастя, постійно дякує новій подрузі за турботу й увагу", - розповіли друзі Бедроса.

Хто такий Бедрос Кіркоров?

Бедрос Кіркоров - болгарський, радянський і російський естрадний співак, народний артист Російської Федерації (2012). Батько співака Філіпа Кіркорова.
Бедрос Кіркоров підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну і вважає, що російський диктатор Путін робить усе можливе для своєї країни.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, стало відомо, що Філіп Кіркоров знайшов нову подругу. Нею стала Марго Овсяннікова, ексучасниця "Дому-2" і блогерка. Дівчина родом з Макіївки і її сторінка в Інстаграм переповнена знімками і відео з Кіркоровим.

А також Філіпа Кіркорова можуть позбавити звання народного артиста країни-терориста РФ. На думку влади РФ, він не поважає росіян, російську культуру і може кого завгодно "послати".

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти