StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повернення Ями: співробітники "1+1" розповіли, чи бачили танцюриста в студії

3 червня 2023, 10:06
Влад Яма поділився фотографією зі студії програми "Твій день" каналу "1+1" у Києві - співробітники проєкту відповіли, чи дійсно він повернувся в Україну.
Яма
Влад Яма, швидше за все, виклав старе фото / колаж Главред, фото УНІАН і Instagram

Хореограф і танцюрист Влад Яма, який незадовго до повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну покинув нашу країну і перебував у США, напередодні схвилював фанатом своїм фото зі студії шоу "Твій день" каналу "1+1". Але, як повідомляє портал ТСН з посиланням на працівників каналу, Яма в студії не з'являвся вже дуже давно.

Цілком ймовірно, Яма поділився архівним фото, яке було зроблено ще до війни. Однак, що саме він хотів сказати цією публікацією незрозуміло.

До слова, танцюрист був одним з ведучих програми "Твій день" до початку повномасштабної війни. Сам Яма ситуацію ніяк не коментує. І пізніше лише опублікував ще одне фото зі студії телепроекту каналу "1+1" – "Танці з зірками".

відео дня

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Буквально недавно Яма вплутався в черговий скандал, коли на своїй сторінці в Instagram написав, що знайшов в Майамі на смітнику валізу і хоче відправити його бійцям ЗСУ.

2 червня танцюрист виклав селфі, зроблене в одній зі студій телеканалу "1+1" і підписав його словом "Вдома".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти