StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Користі, як з козла молока": Кондратюк розповів, що думає про втікача Влада Яму

15 травня 2023, 01:30
Ігор Кондратюк відмінно знає хореографа, адже працював з ним на шоу "Україна має талант".
Влад Яма, Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розповів, чи засуджує Влада Яму за втечу в США / instagram.com/vladyama_official

Український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк має репутацію прямолінійної людини, яка не боїться бути жорсткою. Проте він сильно здивував громадськість своєю думкою про танцюриста і хореографа Влада Яму.

Артист на початку повномасштабної війни в Україні вивіз сім'ю в США, але повертатися в країну не став. Вже більше року він живе в Америці. І хоч там він займається благодійністю на користь ЗСУ та українців, які постраждали від агресії країни-окупанта, в суспільстві до нього ставляться дуже суперечливо: хтось картає за малодушність, а хтось не береться судити людину без знання всіх подробиць.

До другого типу людей себе відносить і Ігор Кондратюк. в інтерв'ю для STAND UP Battle Club він зізнався, що не засуджує Влада Яму за втечу з України під час війни.

"Ми дуже давно не бачилися. Я його поважаю. Його є за що поважати. Це його рішення. Нехай він пояснює. На мою думку, кілька тисяч чоловіків вчинили так само як і він. Це, безумовно, не робить їх героями. Нехай він сам за себе відповідає. Я не виключаю, що з нього в армії користі, як із козла молока. Це цинічно звучить стосовно тих, кого мобілізували. Я їх не виправдовую. Ну, я знаю, який боєць Влад Яма. Ми можемо йому сказати: "Ганьба. Більше не приїжджай". Але це неправильно. Нехай він сам розповість свою легенду", - заявив продюсер.

Менш терпимо Ігор Кондратюк ставиться до свого колишнього підопічного Віталія Козловського. Дивіться більше про конфлікт продюсера і співака:

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Інші новини про Влада Яму:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти