StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кохана Остапчука зізналася, коли почався їхній роман: чи був шоумен у шлюбі

13 червня 2023, 15:06
Також відомо, що спочатку шоумен жив з коханою в квартирі, де Остапчук будував стосунки з колишньою дружиною, а потім все ж пара поїхала на орендовану.
Остапчук, нова дружина
Як розповіла кохана шоумена, вони з Остапчуком вже дев'ять місяців разом / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Нова обраниця телеведучого, шоумена і актора Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, коли почалися їхні стосунки. Інформацію вона розкрила, коли спілкувалася з фоловерами в Instagram.

Підписники запитали у Катерини Полтавської, як давно вона у відносинах з Остапчуком. "Дев'ятий місяць", - відповіла дівчина. Тобто виходить, що пара почала зустрічатися в жовтні 2022 року. Саме тоді поповзли чутки, що Остапчук оформив розлучення зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк.

Також відомо, що спочатку шоумен жив з новою коханою в квартирі, де Остапчук будував стосунки з Гірник, а потім все ж пара поїхала на орендовану.

відео дня
Кохана Остапчука зізналася, коли почався їхній роман: чи був шоумен у шлюбі

Нагадаємо, раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти