"Встромив ніж у ногу": з'явилися моторошні деталі другого шлюбу путіністки Валерії

11 липня 2024, 11:36
2406
Путініст Йосип Пригожин розповів, що колишній чоловік співачки Валерії був справжнім тираном.
Йосип Пригожин, співачка Валерія
Йосип Пригожин розповів, як колись страждала співачка Валерія / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, зазначив, що другий шлюб його дружини співачки Валерії був справжнім випробуванням для неї.

В інтерв'ю для росЗМІ Voice поділився, що Олександр Шульгін ізолював співачку від друзів і родичів, бив, а також одного разу встромив ніж у ногу.

відео дня

"Вона була в стані тиранії, коли її кошмарили. У результаті чаша терпіння переповнилася", - сказав Пригожин.

Також він поділився, що спочатку путіністка Валерія списувала поведінку колишнього чоловіка на алкоголь, а потім зрозуміла, що він справжній тиран.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно путініст Йосип Пригожин заявив, що пишається бути чоловіком-оленем дружини Валерії. В ефірі російського шоу Пригожин зізнався, що постійно вмовляє дружину, співачку Валерію купити собі що-небудь. При цьому одна з гостей заявила, що так поводяться тільки "хлопці-олені".

А також співачка-путіністка Валерія на всю терористичну РФ дорікнула чоловікові Йосипу Пригожину недалекими розумовими здібностями і розповіла, як подарувала йому словник.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти