StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всередині все горить": Лайма Вайкуле прямо висловилася про війну

7 грудня 2022, 13:55
Співачка відверто розповіла, що думає з приводу жорстокого нападу України на Росію.
Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле / instagram.com/laima_vaikule_official

Російська співачка Лайма Вайкуле одна з небагатьох, хто засудив російське військове вторгнення в Україну, а також назвала речі своїми іменами.

Про це вона розповіла в інтерв'ю телеканалу "Дощ". За словами співачки, вона була абсолютно не готова до війни, адже вона нічого такого подібного не переживала. "Це так страшно. Я з першого дня збожеволіла. Я навіть не знала, як я зможу по-російськи співати", - говорить Вайкуле.

"Я не розумію, як могла початися війна між Росією і Україною. Як можна було напасти? Як можна сьогодні вбивати? Яке милосердя? Руйнуються міста. Звідки таке нахабство - дозволити собі це робити? Все всередині мене горить. Мені здається, що люди зійшли з розуму. Іншого виправдання я не бачу", – сказала співачка.

За її словами, вона сумнівається, що до тих, хто почав війну неможливо достукатися. "На Україну напали. Точка. Більше ніяких виправдань бути не може", - говорить Вайкуле.

Вайкуле каже, що росіяни шкодують російських солдатів, які гинуть в Україні. Співачка додає, що досить просто піти з України і все. "Ідіть, вас там ніхто не чекає", - каже вона, додаючи, що тоді солдати РФ гинути не будуть.

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле навела шереху своїм останнім інтерв'ю, в якому штовхнула продюсера Йосипа Пригожина.

Чоловік співачки Валерії вибухнув матом, говорячи про співачку, яка на відміну від нього, засудила військове вторгнення Росії в Україну.

За словами продюсера, про таких, як Лайма Станиставівна, він давно забув. Більш того, як вважає Пригожин, саме Вайкуле несе відповідальність за відхід "нової хвилі" з Латвії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти