StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Володимир Остапчук показав перші "фото" малюка, і розкрив деталі вагітності

28 липня 2024, 23:26
235
Ведучий розповів, на якому терміні Катя Остапчук.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук новини - Остапчук розповів про третю дитину від третьої дружини / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Кілька днів тому шоумен Володимир Остапчук і його третя дружина, журналістка Катерина Полтавська, оголосили, що чекають на дитину. Для ведучого це буде вже третій малюк, для його обраниці - перший.

Щастя подружжя таке велике, що вони, зазвичай дуже потайливі в тому, що стосується їхнього особистого життя, готові розповідати про вагітність вельми відкрито. Так у своєму блозі в Instagram Остапчук відповів шанувальникам на запитання про дитину.

Шоумен показав знімки УЗД, і зізнався, що вони поки що не знають, на кого очікують, але скоро планують провести гендер-паті. Втім, і для хлопчика, і для дівчинки Остапчуки імена вже придумали.

відео дня

Також Володимир розповів, що дитина народиться наприкінці грудня - зараз Катерина на 20 тижні вагітності, тобто термін уже майже 5 місяців.

Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук новини - Остапчук розповів про третю дитину від третьої дружини / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Женя Галич розповів про побачення з Христиною Соловій, з якого він виносив артистку на руках через те, що в неї раптово стався напад.

Також співачка MamaRika жорстко припечатала зрадницю Таїсію Повалій за її позицію щодо війни в Україні. МамаРіка має з путіністкою свої давні рахунки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти