StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

MamaRika розповіла про фіт із Повалій та жорстко припечатала зрадницю

26 липня 2024, 01:30
108
Колись МамаРіка та путіністка Тая стояли на одній сцені.
MamaRika, Таїсія Повалій
MamaRika розкритикувала Таїсію Повалій за її антиукраїнську позицію / колаж: Главред, фото: instagram.com/mamarika_official, instagram.com/tpovaliy_best

Українська співачка MamaRika (Анастасія Середа, в дівоцтві - Кочетова) знайома зі співачкою-зрадницею Таїсією Повалій особисто. Артистка-путіністка була в журі одного з сезонів "Фабрики зірок", коли за перемогу змагалися конкурсанти з України та з країни-окупанта.

Раніше МамаРіка вже розповідала, що на шоу Повалій поводилася дуже непорядно, і Кочетова, на той момент ще зовсім юна артистка, зрозуміла, що Тая - не найкраща людина.

Повномасштабна війна лише підтвердила MamaRika, що її думка про Повалій правильна. Тепер вона не стримує свої емоції, коли говорить про зрадницю - в інтерв'ю для NABARI вона відвела душу.

відео дня

Зокрема МамаРіка натякнула, що до 24 лютого 2022 року її нерідко намагалися заткнути, коли вона невтішно відгукувалася про Повалій. Це ж підтвердив і чоловік співачки Сергій Середа.

Утім, MamaRika дотримувалася і дотримується своєї думки: "Таюся - [нехороша людина]. Я це не раз говорила, і навіть хтось там, ще дожили люди, які захищали її. Я була в шоці. З нею я б точно не захотіла записати фіт".

Хто така MamaRika?

Анастасія Кочетова, відома як MamaRika, у 2008-2015 рр. як Еріка - українська співачка.
Еріка понад 40 разів знімалася для обкладинок журналів. Зокрема для таких, як: "Story", "Playboy", "Viva!", "MAXIM". Відповіла на запитання інтернет-користувачів у рамках понад 60 онлайн-конференцій. Дала понад 13000 інтерв'ю для національних і регіональних ЗМІ. Брала участь більш ніж у 250 телепрограмах.
Двічі входила до числа найкрасивіших жінок України за версією журналу Viva! і стала однією з найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу за версією журналу "Фокус".

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Таїсія Повалій - останні новини:

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти