StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Дантес зізнався батькам, що став татусем

30 травня 2023, 12:08
Діти Даші Кацуріної, які тепер для Дантеса, як рідні, суттєво змінили життя артиста.
Володимир Дантес і Даша Кацуріна з дітьми
Володимир Дантес пожартував над своїм "батьківством" / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladimirdantes, instagram.com/dasha_katsurina

Український співак, комік і громадський діяч Володимир Дантес не раз зізнавався, що є переконаним чайлдфрі. Однак останній рік круто змінив його життя - з розлученням і новим романом принципи артистові довелося змінити.

Зараз він перебуває у відносинах з дизайнеркою, ресторатором і бізнесвумен Дашею Кацуріною, яка виховує від першого шлюбу двох дітей - доньку Сашу і сина Івана. Так в житті Дантеса з'явилися діти.

Артист розповідав, що не намагається замінити ним батька, проте багато часу проводить з ними і починає до цього звикати. І бачить в цьому певну іронію.

відео дня

Так на своїй сторінці в Instagram Дантес виклав сторіс про те, як батьки займалися його статевим вихованням - подарували книгу для юних джентльменів, яка, втім, до такої життєвої ситуації його підготувати не змогла.

"Років в 14 мені батьки подарували книгу юного джентльмена і там було написано, що треба під час сексу використовувати презервативи і тоді не буде дітей. Такого в книжці не було", - розповів співак і показав сплячих на задньому сидінні дітей Даші Кацуріної. Він пожартував, що життєвий урок від батьків не спрацював.

Володимир Дантес з дітьми
Володимир Дантес пожартував над своїм "батьківством" / instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак і комік Владимир Дантес емоційно оцінив роман співачки і Міші Кацуріна, а також розповів, які стосунки зараз у любовному чотирикутнику.

Також про це висловилася сама Дорофєєва - артистка різко відреагувала на славу "розлучниці", яку придбала через роман з Кацуріним, але не шкодує про скоєне. Пісня "Щоб не було" про нове кохання Додо цілком очевидно має успіх серед слухачів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти