StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віка з "Холостяка" розповіла, як робила аборт

24 січня 2023, 12:34оновлено 24 січня 2023, 13:08
Вікторія Варлей поділилася історією, як у попередніх стосунках зробила аборт з вини молодої людини.
Вікторія Варлей
Вікторія Варлей / Instagram

Старша учасниця останнього сезону романтичного шоу "Холостяк" Вікторія Варлей, яку останнім часом буквально прорвало на одкровення, повідомила про те, що робила аборт.

Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька".

За її словами, батьком дитини був хлопець "до Тараса" (Тараса Цимбалюка, з яким актриса зустрічалася - авт.). "Це був хлопець до Тараса. Я завагітніла. Він приймав якісь ліки, з якими не можна було зачати дитину. Я не знаю, як той лікар, який призначив йому цей препарат, не попередив про це. Я хочу, щоб той лікар горів у пеклі. Тому що, коли ми це з'ясували, я вже була майже на третьому місяці вагітності", - розповіла вона.

Варлей розповіла, що не хотіла робити аборт, але всі лікарі і фахівці переконували її зробити це, адже дитина не проживе і року, а будь-яке лікування виявиться дорогим і безуспішним. "Я ридала. Мене коли вели на цю операцію, я втратила свідомість. І це було вперше в моєму житті, коли я втратила свідомість... Хлопцеві прописали якісь дуже-дуже сильні гормональні ліки. І мені всі лікарі сказали, що Віка, на УЗД не покаже. Ти народиш дитину, дитина не доживе навіть до одного року. Ти витратиш всі гроші, продаси квартиру, машину – дитину не врятують. Важко було", - додала Варлей.

За словами актриси, вона зараз активно працює над тим, що завагітніти. За її словами, вона здала всі аналізи і у неї все прекрасно. Вона також вважає, що вся Україна повинна знати про те, що у неї "овулюють обидва яєчника" і тому у неї може бути двійня.

Нагадаємо, раніше Вікторія Варлей, яка нібито сама покинула проект розповіла, з ким зустрічається скандальна учасниця проекту Саша мудра.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Ганні Олицькій, в програмі "Без комплексів".

Так, за словами Варлей, серце Мудрої зайнято багатим чоловіком, старшим за неї.

Раніше скандальна і сама злісна учасниця проекту "Холостяк" Олександра Мудра публічно посварилася з Алексом Топольським, який у фіналі обрав не її, а іншу учасницю, Катерину Лозовицьку.

Так, спочатку у своїх сторіз до неї звернувся сам холостяк Топольський, який вказав на її балійські зв'язки і написав, що "з ним жорстоко обійшлися". "Саша, я все розумію. Образилася, бо зачепив его і статус безробітної тепер важко підтримувати. Але всім є ліміт. Активувати свої балійські зв'язки, щоб зі мною так обійшлися - це вже перебір", - написав Топольський.

Сама Вікторія Варлей також поділилася радісною новиною: вона знайшла чоловіка всього свого життя і вийшла заміж.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти