StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злісна учасниця "Холостяка" публічно посварилася з Топольським

19 січня 2023, 20:13оновлено 20 січня 2023, 08:49
Саша Мудра все ніяк не може заспокоїтися через те, що Топольський вибрав не її.
1674151575-2053.jpg
Топольський і Лозовицька. Фото Instagram

Скандальна і найбільш злісна учасниця проекту "Холостяк" Олександра Мудра публічно посварилася з Алексом Топольським, який у фіналі вибрав не її, а іншу учасницю, Катерину Лозовицьку.

Так, спочатку у своїх сторіз до неї звернувся сам холостяк Топольський, який вказав на її балійські зв'язки і написав, що "з ним жорстоко обійшлися". "Саша, я все розумію. Образилася, бо зачепив его і статус безробітної тепер важко підтримувати. Але всьому є ліміт. Активувати свої балійські зв'язки, щоб зі мною так обійшлися - це вже перебір", - написав Топольський.

Злісна учасниця 'Холостяка' публічно посварилася з Топольським

На що Мудра поспішила відреагувати, написавши, що таким чином Топольський намагається звернути на себе увагу.

відео дня

Злісна учасниця 'Холостяка' публічно посварилася з Топольським

Топольський також раніше перепостив у себе фотографію Мудрої, яка все ніяк не заспокоїться через свій програш, і попросив "не чіпати Катю".

Злісна учасниця 'Холостяка' публічно посварилася з Топольським

Нагадаємо, раніше холостяк 12-го сезону Алекс Топольський зробив свій вибір. Очевидно, що серце Топольського завоювала учасниця Катерина Лозовицька.

У своїй промові, звертаючись до Каті, Топольський підкреслив її недоступність і зазначив, що дуже чекав від неї того самого кроку, який вона і зробила.

За словами холостяка, з Катею він відчуває ніжність і закоханість. А те, як Катя бачить своє майбутнє відгукнулося Топольському і в його серці прозвучало лише її ім'я.

Раніше скандальна учасниця проекту "Холостяк" Олександра Мудра, яка славиться своїми чварами і злими коментарями на проекті, висловила "цінну думку" щодо використання української мови в Україні.

Зокрема, вона вступила в перепалку зі своїми підписниками на своїй сторінці в Instagram. "Досить на нас нападати і ненавидіти за мову, якою ми говоримо", - заступилася мудра за російську мову, посилаючись на Конституцію України, де сказано про те, що держава сприяє вивченню іноземних мов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти