StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ведучий 1+1 Україна різко засудив чоловіка з собакою, який образив ветерана на протезах

3 липня 2024, 15:09
52
Ведучий 1+1 Україна Єгор Гордєєв різко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах: "Тварини різність в ураженому стані сприймають краще і цивілізованіше за деяких людей".

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв / 1+1

Мережею шириться відео різкої реакції українця на ветерана з протезами. Роликом поділився військовий та ветеринар Олексій Притула. На відео видно, як під час прийому у лікарні, чоловік з пуделем негативно відреагував на Олексія, коли побачив, що той на протезах.

Публикация от Олексій Притула (@oleksa1981)

відео дня

"Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя. Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що", - підписав відео Олексій.

Ведучий "Сніданку з 1+1" на 1+1 Україна та амбасадор Superhumans Center - Єгор Гордєєв у своєму телеграм-каналі теж поділився цим відео і відреагував на ситуацію. Ведучий розповів, що одесит Олексій - батько, чоловік, ветеринар, пішов на війну влітку 2022, визволяв Ізюм і втратив кінцівки під час чергової евакуації бійців внаслідок прильоту касетного снаряда.

"Для Superhumans Притула став одним з камертонів за чіткі оцінки. Олексій знову ветеринар після тривалої реабілітації й протезування. Ясно, що приходять різні люди, і різні тварини. Але, як це не дивно, тварини різність в ураженому стані сприймають краще і цивілізованіше за деяких людей. Це не про українців, не про якісь міста, не про війну, це про цивілізаційний код, який треба нарешті скласти і тільки потім говорити про те, куди ми рухаємось", - написав Гордєєв.

Користувачі мережі різко засудили господаря пуделя і підтримали Олексія:

"Пробачте нас, цивільних , за те, що серед нас є таки чорти. Ми не всі такі. Дякуємо Вам за Вашу працю"

"Чому неадекват він, а соромно мені? Олексій, просто хочу ще раз сказати Вам дякую ❤️"

"Вибачте що Вам довелось стикнутись в цивільному житті з цією істотою! Дякуємо Вам за ваш подвиг та вашу роботу!"

Олексій з родиною
Олексій з родиною

"Пробачте нас за все. Будь ласка, пробачте. Ми обіцяємо бути гідним обличчям цивільного сектору людей. Ми безмежно Вас поважаємо та цінуємо. Ви - наше життя. Пробачте. Це сором і сльози. Так не може бути. Дана особа має бути притягнута до відповідальності."

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти