StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Увечері його вже не стало": Фагот Михайлюта розповів про втрату побратима

7 березня 2024, 00:38
Один із лідерів гурту ТНМК зізнався, який спогад перших днів війни закарбувався в пам'яті більше за інші.
Олег Фагот Михайлюта
Олег Фагот Михайлюта / колаж: Главред, фото: instagram.com/fahot

Український музикант Олег 'Фагот' Михайлюта в перші дні повномасштабної війни вступив у добровольчий загін "Реванш", у складі якого допомагав звільняти від ворогів села на Київщині. У нещодавньому інтерв'ю для Gazeta.ua артист зізнався, які жахливі спогади про той період не тьмяніють у його свідомості й сьогодні.

Михайлюта розповів, що перші втрати побратимів стали для нього шоком - йому було складно повірити, що таке справді може відбуватися в цивілізованому світі в 21 столітті. Втрата товариша його сильно вразила.

Загін Фагота приїхав на територію після битви побратимів з окупантами. На позиціях артист виявив закривавлене тіло бійця, з яким спілкувався особисто всього за кілька годин до цього.

відео дня

"Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив... Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало", - поділився болючим спогадом Фагот.

Хто такий Олег Фагот Михайлюта?

Олег Михайлюта - український співак, музикант, продюсер, один із лідерів і вокалістів гурту ТНМК. Закінчив Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського за класом фагота, на честь чого отримав прізвисько, яке використовує як сценічний псевдонім - Фагот. Також є актором озвучки. Його голосом в українському дубляжі у серії фільмів "Пірати Карибського моря" говорить капітан Джек Горобець (у виконанні Джонні Деппа). 28 лютого 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, записався в Територіальну Оборону; приєднався до добровольчого батальйону "Реванш".

Раніше Христина Соловій посварилася з Машею Єфросиніною. Під час інтерв'ю між ними відбулася важка розмова, у процесі якої співачка виголосила жорсткі звинувачення на адресу ведучої.

Також українська акторка Ольга Сумська нестримано прокоментувала зйомки доньки в РФ. Багато хто критикує Тоню Паперну за мовчання та участь у кінопроєктах країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти