StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На ваших руках кров українців": Христина Соловій звинуватила Машу Єфросиніну

6 березня 2024, 13:48
У Маші Єфросиніної та Христини Соловей відбулася важка розмова.
Маша Єфросиніна дала відсіч на звинувачення Христини Соловій
Маша Єфросиніна дала відсіч на звинувачення Христини Соловій / Колаж Главред, скріншот відео

Українська співачка Христина Соловій звинуватила українських зірок у будівництві культурних мостів із терористичною Росією, а також додала, що на їхніх руках, душі та серці завжди буде кров українців.

Про це вона повідомила в інтерв'ю Маші Єфросиніній і саму ведучу також віднесла до тієї ж категорії зірок. "Ми занадто толерантні зі своїми людьми, особливо тими, хто помилився. Навіть із тобою", - каже Соловій.

За словами Соловій, усі мають відповідати за те, що будували культурні мости між Україною та Росією. "За те, що вони намагалися сидіти на двох стільцях і розмивали кордони. Усі за це у відповіді. У них на руках, і на серці, і на душі завжди буде кров. Я так вважаю", - виступила співачка.

На що Маша Єфросиніна заперечила, що співачка говорить оціночно про цілий період, про цілу епоху 30-ти років формування країни, усередині якої, запит на все, що називалося мистецтвом, культурою, музикою, телебаченням, будувався на запиті аудиторії.

"Найчастіше артист відповідає на запит і працює на свою аудиторію. Я застала період, коли артисти першої ланки пробували співати українською, але ніхто не приходив на їхні концерти. Я не спроста витратила багато часу цього інтерв'ю, щоб розповісти твій шлях. Ти сказала - а я не буду цього робити. До Кароль і Пономарьова не піду - бо там російська. І ти одразу стала аутсайдером на 10 років", - чеканячи кожне слово промовила Єфросиніна.

Соловій водночас повідомила, що не вважає себе аутсайдером, а сприймає це як повільне зростання.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка та засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

"Той же Океан Ельзи збирав стадіони в Росії. Ти ж не можеш сказати, що на руках людини, яка тобі, зокрема, допомагала - кров усіх українців", - додала телеведуча.

Однак Соловій заперечила, що гурт гастролював ще до 2014 року.

"Ти зараз спекулюєш моїми словами. Ти мені сказала, що ми всі, хто сьогодні є в перехідному періоді, маємо кров на руках. Це досить серйозне звинувачення", - заявила Єфросиніна.

На відповідь Соловій, що ніхто не хоче мати кров на руках, Маша додала: це називається формування молодої незалежної країни і якщо суспільство не буде толерантним, то воно може перетворитися на нелюдів.

"Якби не було війни, то вже через 5 років уся Україна говорила б українською мовою, до цього йшло. Це було б, але було б довше. А зараз то відбувається великою кров'ю, великими смертями, постійними срачами. Якщо всі виживуть публічні люди і не згорять, і пройдуть через такі серйозні звинувачення про кров на руках, і виживуть, ми можемо стати нелюдами, Христино", - емоційно відповіла ведуча.

Вона також додала, що стосується толерантності, то у Христини її немає.

Нагадаємо, раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про свої стосунки зі своїм колишнім продюсером, легендарним українським музикантом Святославом Вакарчуком.

Нагадаємо, раніше Христина Соловій розповіла про свої стосунки з письменником Сергієм Жаданом. Цікаво, що сама Соловей повідомила, що зустрічатися вони почали ще будучи у стосунках зі своїми другими половинками.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти