StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У мережу потрапили фотографії "знайомої" Путіна: Ермітаж відпочиває

8 квітня 2022, 11:35
1854
Квартира здається за 8 тис.доларів на місяць.
1649406182-1013.jpg
Світлана Кривоногих вважається матір'ю позашлюбної дочки Путіна. Фото https://postfactum.info/

Жінка по імені Світлана Кривоногих, яку називають матір'ю позашлюбної дочки Путіна, виставила свою елітну чотириповерхову квартиру в оренду.

За інформацією Російської служби Бі-Бі-Сі, квартира в будинку на Кам'яному острові в Санкт-Петербурзі здається за 700 тисяч рублів на місяць (8 800 доларів).

читайте також"Звільнили Кабаєву і позбавили мільярдного доходу": коханку Путіна ховають від санкцій

відео дня

Оголошення про здачу квартири в будинку за адресою 2-я Березова алея, 19, розміщено на сайті агентства нерухомості Engel & Volkers.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває
Нібито позашлюбна дочка Путіна Луїза як дві краплі води схожа на диктатора

Як зазначає "Російська служба Бі-бі-сі", цей будинок на 21 квартиру був побудований на початку 2000-х років компанією, пов'язаною з банком "Росія". Квартири там належать великим бізнесменам і людям, що входять, як вважається, в ближнє коло Путіна: Аркадію Ротенбергу, Юрію Ковальчуку, Миколі Шамалову, Сергію Фурсенко, Олексію Мордашову.

Так, потенційна коханка Путіна-власниця пропонованої в оренду квартири, так як в оголошенні є її точна площа — 447,4 квадратних метра. Це єдина квартира з такою площею в будинку, і саме вона, за даними Росреестру, належить Кривоногих. Вона купила її в 2004 році, зараз ринкова вартість квартири становить близько 300 мільйонів рублів (3 млн 780 тис.доларів).

1649406427-4136.jpg
Комплекс вважається найбільш "приватним"

Квартира займає чотири поверхи, пов'язаних ліфтом. На першому поверсі розташовані вітальня і тераса з видом на Неву, на другому — спальня і дитяча, на третьому — бар з домашнім кінотеатром і італійським дизайнерським шезлонгом, покритим золотою фольгою. На цокольному поверсі знаходяться гараж і кімната очікування для персоналу.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває

Вперше Engel & Volkers намагалося виставити квартиру в 2021 році через ціан, однак після того як в агентство і самої Кривоногих подзвонили журналісти, оголошення було знято.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває
Архітектор на умовах анонімності сказав, що це "дуже незріле розуміння розкоші"

Кам'яний острів в Петербурзі-тихе і одночасно елітарне місце в центральній частині міста. Більшу частину острова займає парк, але крізь дерева проглядають то дореволюційні дачі, то радянські урядові резиденції. Нове житло з'явилося тут в путінські часи.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває

До революції тут була садиба купців Єлісєєвих - тих самих, що володіли знаменитими "Єлисеєвськими магазинами" на Невському проспекті в Петербурзі і на Тверській вулиці в Москві. Після 1917 року садибу віддали під потреби копіювальної кінофабрики, а вже в нульові на її місці з'явилося кілька житлових комплексів.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває

Комплекс на Березовій алеї, де і здається квартира, оточений ровом і відрізняється добротною класичною архітектурою. Своїми благородними фронтонами і колонами він нагадує все ту ж дореволюційну садибу. Але оселилися тут не дворяни і не купці, а люди, наближені до президента Володимира Путіна.

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває
Інтер'єр в стилі "я одягла все краще відразу"

Як повідомляє Meduza, вперше про Світлану Кривоногих у листопаді 2020 року розповіло видання "Проект". Як говорилося в матеріалі, ця жінка завдяки близькому знайомству з Володимиром Путіним на початку нульових стала володаркою багатомільярдного стану. Видання оцінювало нинішні активи Кривоногих і її сім'ї в 7,7 мільярда рублів. "Проект" також стверджував, що дочка Кривоногих, яка народилася в 2003 році, "феноменально схожа на президента Росії". У Кремлі назвали матеріал "провокаційною жовтизною".

У мережу потрапили фотографії 'знайомої' Путіна: Ермітаж відпочиває

У жовтні 2021 року прізвище Кривоногих вживалося в "архіві Пандори", що містить документи офшорних реєстраторів — в ньому йшлося про наявність у неї квартири в Монако вартістю 3,6 мільйона євро. Кремль назвав "архів Пандори "набором"голослівних тверджень і пересмикувань".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти