StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії закотили істерику через вчинок Сердючки на Євробаченні: погрожують відплатою

16 травня 2023, 15:13
Пісня Вєрки Сердючки "Russia, goodbye" вже наробила галасу в країні-агресорі.
Вєрка Сердючка на Євробаченні
Вєрка Сердючка на Євробаченні / скріншот YouTube

Вєрка Сердючка виступила у фіналі Євробачення-2023 з піснею "Russia, goodbye". Раніше Данилко виконував цю ж композицію, але з іншою назвою - "Lasha Tumbai".

Пісня вже наробила галасу в країні-агресорі - там погрожують Сердючці розплатою. Зокрема продюсер Сергій Лавров вважає, що Данилко нібито не зможе заробляти великі гроші десь крім Росії.

"Данилко хоче бути Майклом Джексоном. Вони ж всі вважають, що вони - європейські зірки. А насправді в Європі нікому не потрібні. Критика Росії вже незабаром може дорого обійтися! Бумеранг обов'язково прилетить: всі гасла проти Росії їм відгукнуться", - видав представник країни-агресора.

відео дня

Нагадаємо, 13 травня, в Ліверпулі стартував міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2023. Під час відкриття конкурсу на сцені виступила легендарна Вєрка Сердючка, яка представляла Україну в 2007 році.

Пісня Dancing Lasha Tumbai сьогодні знову прозвучала на сцені Євробачення в Ліверпулі. Шанувальники Євробачення обожнюють Сердючку і вогненно зустріли улюбленицю.

Раніше також Андрій Данилко висловив думку, що правляча верхівка РФ насправді - всього лише безвольні маріонетки, а всю владу президент-диктатор зосередив виключно у своїх руках.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти