StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії чергова "страшно красива" міс перемогла в конкурсі краси

25 вересня 2023, 20:10
У терористичній Росії завжди знайдеться привід для гордості.
1695661548-2068.jpg
Росіянка з переможною стрічкою. Колаж Главред, фото Стархіт

Пропагандистські ЗМІ знову знайшли привід для гордості - знову мешканка терористичної держави перемогла в "міжнародному" конкурсі краси, серед панянок розміру "плюс".

Як повідомило видання Стархіт, росіянка стала володаркою титулу "Місіс Всесвіт", а також забрала першість в одній з номінацій. Про своє досягнення пишна блондинка розповіла в особистому блозі.

"Настав час зізнатися! На конкурсі "Місіс Всесвіт" (Mrs Universe World International), який проходив в США в серпні 2023-го, серед 72 учасниць з усього світу я завоювала перемогу і отримала титул в номінації "пишні форми", — похвалилася 39-річна Каменська.

відео дня
1695661591-6360.png
Місіс "пишні форми" з Росії, Фото Стархит

Варто відзначити, що росіянки часто нібито перемагають в конкурсах з приставкою "international". Тим часом, як правило це або перемога в номінації, або в конкурсі, організованому терористичною державою.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із" хороших росіян "написав, що:" мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - авт.) ракета, хоча ви все звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти