StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У РФ путіністку Дубцову на шоу поміняли на Лорак: мовчунку-українку росіяни "закидали брудом" в Мережі

11 вересня 2023, 12:41
1499
У співачки Ані Лорак, яка все ще мовчить з приводу війни, яку росіяни розв'язали проти України, чергові проблеми в країні-агресорі РФ.
Лорак, Дубцова
Лорак потрапила в РФ в скандал через Дубцову / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Навколо скандально відомої попспівачки українського походження Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Куєк) у країні-агресорі РФ спалахнув черговий скандал.

Справа в тому, що після того, як українці вкинули фейк про те, що Лорак жертвує гроші на ЗСУ, недалекі росіяни миттю в нього повірили і почали атакувати співачку в мережі. Ситуація ускладнилася тим, що нещодавно Лорак покликали зірковим тренером в музичне шоу "Ти супер! "на пропагандистському каналі НТВ. Росіяни негайно збунтувалися в соцмережах - мовляв, якого милого замість "чесної патріотки" Ірини Дубцової (яка не вилазить з поїздок в шпиталі до російських окупантів) покликали Лорак?

345

Лорак, мабуть, дуже сильно злякалася можливих проблем з концертами в країні-агресорі РФ і негайно опублікувала у себе в Instagram покаянний пост. І намагалася виправдатися в класичному стилі "Я - не я, і кобила не моя".

відео дня

"За покликом серця я допомагаю дітям-сиротам, так як сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили дах. Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати ніяку військову допомогу, так як це суперечить всьому тому, у що я вірю. Я - співачка, а не політик", – йдеться в слізливому тексті, який написаний від імені Лорак.

У РФ путіністку Дубцову на шоу поміняли на Лорак: мовчунку-українку росіяни 'закидали брудом' в Мережі

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що завдяки українському консулу в Анталії, а також сильній позиції української спільноти в Туреччині, вдалося скасувати концерт Лорак в місті Анталії. Музичний театр, в якому Лорак анонсувала свій виступ, скасував його.

Також в недавньому інтерв'ю Монатік заступився за Ані Лорак - артист навіть через півтора року повномасштабної війни в Україні відмовляється вірити, що в світі існує зрада такого великого калібру, як демонструє співачка.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти