StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У новому хіті Netflix знайшли відсилання до "валізки з фекаліями" диктатора Путіна

13 грудня 2022, 12:38
481
Мультфільм Гільєрмо дель Торо "Піноккіо" посів перше місце на сайті Netflix і станом на 12 грудня - найпопулярніша стрічка на цій платформі.
Путін, Піноккіо
У новому хіті Netflix знайшли відсилання до "валізки з фекаліями" диктатора Путіна / скріншот з відео і фото УНІАН

Ляльковий мультфільм легендарного мексиканського і голлівудського режисера Гільєрмо дель Торо "Піноккіо" станом на 12 грудня став найпопулярнішим повнометражним твором Netflix. Українці помітили кумедний збіг місцевого сортирного жарту і чутками про те, що російський диктатор Володимир Путін робить дефекацію у валізу свого охоронця.

В одній зі сцен дерев'яна лялька Піноккіо співає і танцює перед італійським диктатором Муссоліні (оскільки сюжет легендарної казки Карло Коллоді перенесений з XIX століття в 1930-ті). Причому дуже пішло і грубо висміює його.

Твіттер, Піноккіо

"Доблесна армія і флот нашої країни борються за карлика, що какає в штани", − саме так звучать куплети Піноккіо.

Піноккіо
Твіттер, Піноккіо

Українці в Twitter жартують - Гільєрмо дель Торо випадково (оскільки мультфільм готувався багато років і навряд чи орієнтувався на поточний політичний момент) передав "привіт" диктатору Путіну.

Нагадаємо, раніше французьке видання Paris Match повідомляє - для того, щоб діагноз президента РФ Володимира Путіна залишався таємницею, в зарубіжних поїздках його сечу і фекалії збирають спеціальні співробітники Федеральної служби безпеки, які потім вивозять зразки в Росію.

Нібито спецспівробітники збирають сечу і фекалії Путіна в спеціальні пакети, які забирають потім у валізі в Росію.

До того кандидат психологічних наук Олена Рихальська заявляла, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від очільника Кремля позбудеться його ж оточення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти