StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Х'юстоні в боулінг-клубі застрелили відомого репера Takeoff

1 листопада 2022, 16:30
Інцидент трапився під час закритої вечірки в честь дня народження репера Jazz Prince.
Takeoff
Американському реперу було всього 28 років / Вікіпедія

У ніч на вівторок, 1 листопада, в американському місті Х'юстон застрелили відомого репера Takeoff із хіп-хоп тріо Migos.

Як пише видання TMZ, інцидент трапився в одному із боулінг-клубів під час закритої вечірки в честь дня народження репера Jazz Prince. Після завершення вечірки між Takeoff і одним із гостей сталася сварка, яка переросла у стрілянину.

Невідомий відкрив вогонь та вистрелив у 28-річного репера. Від отриманих травм Takeoff загинув на місці.

відео дня

Також поліція повідомила, що окрім артиста, ще дві людини отримали поранення. Їх на приватних автомобілях відвезли до лікарні.

Зазначимо, що Takeoff – відомий американський репер, який почав займатися музикою від 2008 року. Артист був учасником хіп-хоп тріо Migos. До складу гурту також входив дядько репера – Quavo та двоюрідний брат загиблого – Offset. У 2016 році гурт зайняв перше місце в чарті Billboard з піснею Bad and Boujee.

У 2017 році Migos записали хіт зі співачкою Кеті Перрі Bon Appétit. Кліп на пісню на момент публікації вже зібрав понад 1,2 мільярда переглядів на YouTube.

Нагадаємо, що у суботу, 29 жовтня в столиці Південної Кореї, місті Сеул під час святкування Хеллоуїна сталася тиснява, в результаті якої загинуло понад 150 осіб. Серед загиблих виявився відомий південнокорейський співак і актор (дорама Сьогодні був ще один день Намхена) Лі Джихан. Йому було 24 роки.

Також повідомлялося, що 25 жовтня у Голлівуді в смертельному ДТП загинув американський комедійний актор, володар премії "Еммі" Леслі Джордан. Він зіграв Лонні Гарра в "Палаючих серцях", Беверлі Леслі в "Уіллі і Грейс" і зовсім недавно Філа в "Клич мене Кет". Йому було 67 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти