StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Затоптали на смерть: у тисняві в Сеулі загинув відомий південнокорейський k-pop-співак

1 листопада 2022, 11:54
20069
Лі Джихану було всього 24 роки.
Лі Джихан
У тисняві в Сеулі загинув Лі Джихан / instagram.com/lee_ji_han_fansclub

У суботу, 29 жовтня в столиці Південної Кореї, місті Сеул під час святкування Хеллоуїна сталася тиснява, в результаті якої загинуло понад 150 осіб. Святкування Хеллоуїна на головній тусовочній вулиці Ітхевон було першим масовим заходом з початку локдауну через епідемію коронавірусу.

Правоохоронці та медики не змогли впоратися з величезним напливом людей. Через тисняву ті, що святкували, гинули прямо на вулиці - когось затоптали на смерть, у когось зупинилося серце, хтось помер від задухи.

Серед загиблих виявився відомий південнокорейський співак і актор (дорама Сьогодні був ще один день Намхена) Лі Джихан. Йому було 24 роки. Його смерть підтвердили агентства, які представляли інтереси артиста - 935 Entertainment та 9ato Entertainment. Про це розповідає Billboard.

відео дня

"Актор Лі Джихан був доброзичливим і добрим другом для всіх. Нескінченно яскравий актор, який завжди посміхався. Неможливо повірити, що ми більше не побачимо цю посмішку", - пишуть представники Лі Джихана в Twitter.

Раніше повідомлялося, що дама Олівія Ньютон-Джон, австралійська співачка, акторка, зірка культового фільму Бріолін і володарка іменної зірки на Голлівудській Алеї Слави, померла у віці 73 років від "прокляття Траволти".

Нагадаємо, на початку серпня померла Нішель Ніколс - американська акторка і співачка, яка заслужила всенародну любов і популярність завдяки ролі лейтенанта Нійота Ухури з кіновсесвіту Star Trek (Зоряний шлях).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти