StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вже більше 10 років не живемо разом": Оксана Білозір розкрила правду про розлучення з Недзельським

27 квітня 2023, 17:08
Галас навколо розставання з Недзельським Білозір називає невдалим піаром і поганенькою гонитвою за сенсацією.
Оксана Білозір
Оксана Білозір про розлучення з Романом Недзельським - співачка розкрила правду / instagram.com/oksana_bilozir

Днями Роман Недзельський, продюсер і музикант, а нині - захисник Украни у лавах ЗСУ, шокував громадськість новиною про розлучення зі співачкою та Народною артисткою України Оксаною Білозір.

Під час інтерв'ю з Недзельским все було обставлено так, ніби Білозір після 33 років шлюбу просто пішла від чоловіка і сама подала на розлучення, користуючись тим, що він на фронті. В інтерв'ю для Обозревателя співачка прокоментувала наклеп на свою адресу, а також розповіла, як насправді йшли справи в її з Недзельським сім'ї.

"Це все так підвів ведучий, який брав в нього інтерв’ю. Починали розмову зовсім по-іншому: як служити, як воювати. Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше приватне і наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно і дивно", - каже Білозір.

відео дня

Більш того, артистка зазначила, що Роман Недзельський прекрасно знав про майбутнє розлучення, так як вони вже близько 10 років не живуть разом. Рішення розійтися остаточно було прийнято і погоджено давно.

"Роман прекрасно знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці. Ніхто нікуди не спішив, ніхто ніяких нахабних речей не робив. Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається? Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього.

Вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі", - зазначає Оксана Білозір.

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти