StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Всидіти на двох стільцях: Земфіра на концерті підтримала українців, але зізналася Росії в любові

4 листопада 2022, 17:05
У своїй промові співачка Земфіра окремо перерахувала українські міста, в яких раніше виступала. І з сумом у голосі сказала, що навряд чи там більше заспіває.
Земфіра, Росія
Земфіра на концерті підтримала українців, але зізналася Росії в коханні / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com

Легендарна російська співачка Земфіра, яка засудила путінський режим і вторгнення Росії в Україну, ще раз виступила з антивоєнною промовою на своєму концерті ‒ цього разу в Лондоні. Про це на своєму Telegram-каналі написав російський журналіст і опозиціонер Роман Супер.

"Я хочу висловити підтримку Україні. Я розумію, що я більше ніколи не зіграю в Україні. Але я дуже добре пам'ятаю ці концерти. Харків, Дніпро, Київ, Донецьк, моя улюблена Одеса. Я це чудово пам'ятаю. І, звичайно, цього у мене ніхто не відніме, це назавжди зі мною. Назавжди, але разом з тим мені дуже шкода Росію. Я дуже люблю мою Росію. Я неодноразово проїхала її вздовж і впоперек. Я бачила світлі обличчя на своїх концертах. І це теж завжди буде зі мною", - сказала вона.

У своїй промові виконавиця згадала українські міста, в яких раніше виступала. І з сумом в голосі сказала - швидше за все, вона більше там ніколи не побуває.

Земфіра також зазначила, що вважає ‒ війна Росії проти України безглузда і жорстока. І вона сподівається на швидке настання миру.

Нагадаємо, раніше примадонна російської естради Алла Пугачова, яка нещодавно отримала ізраїльський паспорт і поїхала з терористичної Росії, станцювала на концерті Земфіри.

До слова, обидві співачки засуджують жорстокий напад Росії на Україну і геноцид українців.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти