StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ура, російський паспорт": співачка з Донецька зраділа отриманню громадянства РФ

28 листопада 2022, 13:08
Уродженка Донецька змінила українське громадянство на російський паспорт і похвалилася в соціальних мережах.
Алекса
Алекса / Фото соціальні мережі

Українська співачка, учасниця конкурсу "Фабрика зірок-4" Алекса (Олександра Чвікова - авт.), яка народилася в Донецьку в родині великого українського бізнесмена, отримала російський паспорт і радіє йому.

У той час, як Росія "прасує" її батьківщину, знищує інфраструктуру і вбиває мирних жителів, співачка отримує громадянство держави-терориста і всіляко тішиться.

відео дня

Відомо, що в свої 15 років співачка приїхала в Москву і жила в готелі, яку їй оплачував композитор Ігор Крутий. Пізніше батько співачки купив їй трикімнатну квартиру в столиці Росії. На відео, які співачка розмітила у своїх соціальних мережах також чути, що змінити громадянство на терористичне планує і її чоловік, фітнес-тренер В'ячеслав Дайчев.

Нагадаємо, раніше івідома українська співачка і волонтер Анастасія Приходько у вельми ерническом стилі дала коментар з приводу нещодавньої заяви виконавиці Світлани Лободи-в якій та стверджувала, що вважає себе українською співачкою.

"Ще скажи - "я невинна". Стримайте цю жінку хто-небудь. У неї скаче біполярочка. Роздвоєння особистості, серйозні психологічні відхилення", - сказала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти