StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лобода анонсувала україномовний трек, але прикро помилилася в назві

17 листопада 2022, 17:11
Українська популярна співачка Світлана Лобода анонсувала вихід нової української пісні, проте допустила помилку в назві.
Лобода
Світлана Лобода / Колаж фото УНІАН

Попспівачка Світлана Лобода анонсувала для багатомільйонної армії своїх фанатів вихід нової пісні українською мовою, проте допустила прикру помилку в назві.

"Хочу поділитися з вами тим, що я приготувала для вас! Останні три місяці, я рятувалася творчістю. Я постійно шукала, писала, думала, складала/ і результатом моїх безсонних ночей стане нова пісня", ‒ написала співачка в Instagram.

18 листопада Лобода планує презентувати пісню українською мовою. Трек називається "Два незнайомця". Однак, як тут же написав у мережі відомий філолог і телеведучий Олександр Авраменко, тут вона і допустила помилку. Він повідомив, що правильніше було б назвати трек "Два незнайомці".

Лобода, Авраменко
Лобода, Авраменко

"Світлана Лобода анонсувала на своїй сторінці в Instagram нову пісню, яка називається "Два незнайомця". Неправильний варіант назви в рядку: а – "Два незнайомці", б – "Два незнайомця", в – "Двоє незнайомців", - написав у себе в Instagram філолог.

Нагадаємо, раніше актриса "Жіночого кварталу" і комікеса Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, актриса і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти