StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла легендарна актриса і секс-символ Голлівуду

15 лютого 2023, 23:27
Після недовгої хвороби померла легендарна актриса і секс-символ Голлівуду 70-х Ракель Уелч.
Ракель Велч, Свічка
Померла легендарна актриса і секс-символ Голлівуду Ракель Велч / ua.depositphotos.com

На 83-му році життя померла легендарна голлівудська актриса і секс-символ 70-х Ракель Уелч. Про смерть знаменитості з посиланням на заяву її сім'ї повідомив американський портал TMZ.

Ракель Уелч народилася в сім'ї болівійця і ірландки. Її справжнє ім'я Жо Рекуел Техада. Рано захопилася театром-в 19 років.

Її кар'єра в американському шоу-бізнесі почалася в 1966 році з таких масштабних картин, як "Фантастична подорож" (за сценарієм легендарного фантаста Айзека Азімова) і "Мільйон років до нашої ери". Поступово стала однією з найбільш затребуваних зірок Голлівуду.

відео дня

А в 1974 році навіть отримала премію "Золотий глобус", виконавши роль Констанції Бонасьє у фільмі Річарда Лестера "Три мушкетери: підвіски королеви" (екранізації легендарного роману Олександра Дюма-батька).

Уелч

Всього Уелч чотири рази вступала в шлюб. Останній завершився розлученням в 2003 році, після якого вона зареклася заводити стосунки. У неї залишився 63-річний син Деймон і 61-річна дочка Тані.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що індійська актриса, найбільш відома ролями в серіалах "Імператор Ашока", "Любов по Інтернету" і "Алі-Баба: Легенда воїна", Туніша Шарма вчинила самогубство у віці 20 років під час зйомок.

Також знаменитий футболіст Пеле померти від раку у віці 82 роки. Напередодні стало відомо, що стан здоров'я легенди світового футболу, триразового чемпіона світу, колишнього міністра спорту Бразилії Пеле погіршується.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти