StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер російський співак Борис Мойсеєв

27 вересня 2022, 16:48
Він тривалий час хворів і помер на 69-му році життя.
Помер російський співак Борис Мойсеєв
Помер російський співак Борис Моісеєв/ скрін

У Росії на 69-му році життя помер російський співак Борис Мойсеєв, який тривалий час важко хворів.

Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на заяву його арт-директора Сергія Гороха. При цьому причина смерті і дата похорону співака поки що невідомі.

За словами арт-директора, співака не стало о 02:00 27 вересня.

відео дня

Борис Мойсеєв був російським співаком та хореографом. У 2006 році він став Заслуженим артистом Росії. Також він є багаторазовим лауреатом російських музичних премій. Він став одним з перших російських співаків нетрадиційної орієнтації, які здійснили камінґ-аут.

Мойсеєв переніс два інсульти – у 2010 та 2015 роках, після чого його здоров’я похитнулося. Після цього він припинив з’являтися на публіці. Йому було важко пересуватися і розмовляти.

Пізніше стало відомо, що Мойсеєв став відчувати і проблеми з фінансами. Грошей співакові не вистачає на найнеобхідніше. Як розповіла відомий адвокат і телевізійний експерт Тамара Пухова, у Мойсеєва була невелика пенсія, а накопичень не було.

Влітку 2022 року журналіст Отар Кушанашвілі розповів, як себе почуває важкохворий співак. Тоді він зазначив, що Мойсеєв уже майже десятиліття практично паралізований.

У липні вдова Йосипа Кобзона Неллі Кобзон розповіла про стан Мойсеєва і зазначила, що він живе у своїй квартирі, завжди нагодований і не один.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти