StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер Анжело Бадаламенті - автор музики до "Твін Пікс"

13 грудня 2022, 08:32
208
Композитор помер природною смертю у віці 85 років.
Помер Анжело Бадаламенті - автор музики до 'Твін Пікс'
Анджело Бадаламенті. Скріншот YouTube

Анджело Бадаламенті, відомий композитор, який створював музику для таких проектів Девіда Лінча, як "Синій оксамит", "Твін Пікс" і "Малхолланд Драйв", помер у віці 85 років.

За інформацією The Guardian, Бадаламенті помер у неділю природною смертю в оточенні сім'ї у своєму будинку в Нью-Джерсі, повідомила голлівудському репортеру його племінниця.

Лінч і Бадаламенті стали близькими друзями і співавторами, працюючи разом над фільмами "Синій оксамит", "Твін Пікс", "Дикі серцем", "Твін Пікс: вогонь, йди зі мною", "Шосе в нікуди", "Пряма історія" і "Малхолланд Драйв". Бадаламенті також з'явився на екрані в ролі любителя кави гангстера Луїджі Кастільяна в "Малхолланд Драйв" і грав на піаніно з Ізабеллою Росселліні в "Синьому оксамиті".

Музикант з класичною освітою також працював з Ніною Симон, Девідом Боуї, Полом Маккартні, Ширлі Бессі, Маріанною Фейтфулл, Лайзою Міннеллі, Pet Shop Boys і LL Cool J протягом своєю різноманітної кар'єри і складав теми, включаючи Inside the Actors Studio і тему факела Олімпійських ігор 1992 року.

Нагадаємо, раніше відома американська актриса, співачка і модель Джорджія Холт 10 грудня померла у віці 96 років. Трагічну новину на своїй сторінці в Twitter озвучила її легендарна дочка-співачка Шер.

Причину смерті виконавиця не назвала, але раніше вона багато разів говорила про проблеми матері зі здоров'ям. У вересні нинішнього року Холт госпіталізували в лікарню з пневмонією. Після цього Шер подякувала фоловерів за молитви і запевнила, що її мати відчула себе набагато краще.

Джорджія Холт почала співати на радіо Оклахома-Сіті з дитинства (коли їй було шість років). А вже через чотири роки прославилася на всі США, коли заспівала дуетом з Бобом Уіллсом (лідером групи Bob Wills and the Texas Playboys). Вона також вигравала конкурси краси та талантів. У зірки було кілька епізодичних ролей в кіно і телебаченні в 1950-х роках.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти