StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співачка Шер поселить українські сім'ї у себе вдома

18 березня 2022, 14:25оновлено 18 березня 2022, 16:28
205
Про готовність дати притулок українським біженцям зірка заявила у соцмережі.
Шер
Співачка Шер згодна поселити кілька українських сімей у себе вдома / Instagram cher

Американська співачка та акторка Шер заявила, що готова прийняти у себе вдома кілька українських сімей, які змушені були покинути Україну через російське вторгнення.

Зірка написала про це на своїй сторінці у Twitter. Вона зазначила, що хоче дати постраждалим українцям безпечний притулок.

Шер наголосила, що в неї вдома українські сім’ї будуть в безпеці і догляді. Вона додала, що варто входити у складне положення українців і допомагати їм.

відео дня

"Якби я була сама або з дітьми в такій ситуації, я б сподівалася, що хтось на зразок мене подбає про нас", – наголосила співачка.

Співачка Шер поселить українські сім'ї у себе вдома

Це вже не вперше закордонні зірки підтримують Україну і пропонують українським біженцям зупинятися у них вдома. Раніше з такою пропозицією виступив британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю детектива Шерлока Холмса. Він заявив, що візьме участь в урядовій програмі Великої Британії з надання українським біженцям житла – Homes for Ukraine.

Також раніше повідомлялося, що австралійська актриса Ребел Вілсон показала президенту РФ Володимиру Путіну середній палець, підтримавши Україну. Все відбулося на церемонії вручення кінопремії BAFTA в Лондоні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти