StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

України немає в списку: Жанна Бадоєва назвала список улюблених країн

13 серпня 2022, 14:59
Деякі Передплатники намагалися напоумити ведучу, але у них нічого не вийшло.
Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва / instagram.com/zhanna_badoeva

Українська ведуча і колишня дружина відомого кліпмейкера Алана Бадоєва Жанна опублікувала список своїх улюблених країн. України, країни, в якій вона пропрацювала і прожила багато років, в списку немає.

"Мене часто запитують: яка країна вам в подорожах сподобалася найбільше? Але я ніяк не можу сказати і вибрати. Я побувала в такій кількості країн , що не те що б вибрати, а часом і згадати навіть складно де я була", - скаржиться вона.

За її словами, її особистий топ складається з декількох країн: Італія, Ізраїль, Литва. "Хоча сюди можу додати і Майорку, і Панаму, і Японію, і деякі місця Америки", - додала вона, промовчавши про Україну і про жорстоку війну, в якій гинуть мирні українці.

читайте такожБезхребетні і брехливі: Алан Бадоєв обрушився на артистів-путіністів на чолі з Кіркоровим

Деякі коментатори написали, що немає кращої країни, ніж Україна. Однак ведуча ніяк не відреагувала на спроби українців достукатися до неї.

Нагадаємо, раніше відомий український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв каже, що відчув глибоке розчарування, усвідомивши, що працював раніше з безхребетними, переляканими і брехливими людьми - російськими зірками. Про це він заявив в інтерв'ю для німецького видання KALTBLUT.

"Протягом двох десятків років мої роботи займали верхні рядки хіт-парадів країн СНД і Росії, зокрема. Іноді перша десятка кліпів складалася повністю з моїх робіт. Так було, і це було частиною мого життя. Але війна не залишила мені вибору. Більше того, люди, росіяни, всі ті артисти, з якими я працював, всі вони не залишили мені вибору", – висловився кліпмейкер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти